Bezbrižni praznici uz prepaid Dopuna:Start pakete

Praznike provodite u BiH?

Tražite najbolju mobilnu mrežu jer vam treba neograničena i bezbrižna komunikacija?

Kupite Dopunu jer m:tel ima najbolje prepaid startne pakete i tarife!

Kako bi svima koji tokom svojih odmora i praznika dolaze u BiH iz inostranstva olakšao komunikaciju, te obezbijedio povoljno i sigurno surfovanje netom, m:tel nudi posebne prepaid pakete namijenjene turistima. U ponudi su dva start paketa, u zavisnosti od želja i potreba korisnika: Dopuna:Start 4GB i Dopuna:Start 10GB.

Startni prepaid paket sa brojem telefona, povoljnim cijenama poziva i poruka, te 4GB bonusa mobilnog interneta po maksimalnoj brzini prenosa podataka koji vam je na raspolaganju dok ste u m:tel mreži, možete kupiti za samo 4KM. Period važenja ovog bonusa je sedam dana od dana aktivacije.

Ukoliko želite mogućnost za još više surfovanja, tu je i paket sa čak 10GB bonusa mobilnog interneta, sa rokom važenja 15 dana od dana aktivacije.

Nakon što potrošite bonus ili nakon isteka perioda važenja bonusa, u skladu sa vašim potrebama mobilni internet možete nastaviti da koristite ukoliko aktivirate neku od internet tarifnih opcija pozivom koda *100#.

Pakete Dopuna:Start od 4GB i 10GB možete pronaći na trafikama, kao i na svim prodajnim mjestima m:tel-a u gradovima širom BiH.