Plus za neograničenu komunikaciju!

Za nove m:tel korisnike usluge Pretplata stiže sjajna novost. Nazivi Pretplata tarifa dobijaju oznaku plus jer će novi bonusi za razgovor, poruke i mobilni internet zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike!

Uz nove Pretplata plus tarife navići ćete se na riječ „neograničeno“. Neograničeno minuta razgovora, neograničeno slanje SMS-ova i mnogo, mnogo mobilnog interneta! Tu su i bonusi za razgovor prema mts mobilnoj mreži Srbije kao i bonusi za mobilni internet u romingu  u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za korisnike koji najviše vole da surfuju ili koriste društvene mreže preporučujemo tarifni model Pretplata: S Net+ sa bonusom od čak 20 GB za mobilni internet u m:tel mreži! Sa ovom tarifom imaćete i 1 GB bonusa za mobilni internet u mrežama mts Srbija i m:tel Crna Gora.

Za korisnike koji mobilne telefone najviše koriste za razgovor i poruke tu su tarifni modeli Pretplata:S+ i Pretplata:M+ sa bonusima za neograničenu komunikaciju. Pretplata:L+ će zadovoljiti obje grupe korisnika dok je Pretplata:XXL+ namijenjena svima koji od komunikacije zahtijevaju najviše.

Pravo je vrijeme da postanete korisnik Pretplata tarifnih modela!

Za više informacija o Pretplata tarifnim modelima posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.