Nove ideje za dekoraciju

Bijela boja i čarobna inspiracija – evo ideja za ukrašavanje doma u bijeloj boji!

Bijela boja je jedna od najljepših inspiracija za dekorisanje doma uoči Nove godine i Božića, piše Lepa & Srećna.

Ako se bijela sviđa i vama, pripadate brojnim ljubiteljima – ona se uklapa i u moderni i u klasično uređeni dom, a uz nju možete osmisliti i etno, boho i skandinavske detalje koji će stvoriti prazničnu atmosferu.

Moderno uređen, minimalistički dom dobija posebnu, raskošnu notu ako ga ukrasite bijelim, jednostavnim detaljima kao što su ukrasne lampice sa nježnim, satenskim odsjajem.

Sasvim drugačije će izgledati slično uređen dom ako se odlučite za pomalo kitnjastu, ali efektnu kombinaciju sa puno kristala i metalnog odsjaja.

Sve će se promijeniti ako odaberete kombinaciju “bijelo + mat” ili “bijelo + sjaj”. Poigrajte se na nekim manjim površinama, pa ćete i sami lakše odabrati šta vam se dopada.

Boho motivi podsjećaju na skandinavske enterijere, a mnoge od ovakvih ukrasa možete lako da napravite i sami.

Pogledajte kako je jednostavna ova viseća “jelka”! Kanap, bijele perlice sa mat površinom, nekoliko grančica i zvijezda na vrhu – idealan projekat za vas i vaše mališane.

Bijele svijeće, bijele zvijezde, bijeli vuneni prekrivači… sve je to asocijacija na snijeg, ali i na toplotu, novi početak, novu nadu!

Ako imate i mnogo starih ukrasa, a želite da od njih napravite nešto posebno, tonirajte ih bijelim snijegom u spreju tako da dobiju ujednačen izgled i ukrasite kuću spolja!

Da li možete da pretjerate sa bijelom bojom za Novu godinu? Ne, sigurno ne.

Ako ste u nedoumici, prospite malo zlatnih konfeta oko ukrasa koje želite da naglasite i novogodišnja čarolija može da počne.

 (Lepa & Srećna)