Zavirite u novu kuću Demi Lovato

Demi Lovato je jedna od najuticajnijih pjevačica posljednjih godina, koja postiže jedan hit za drugim i niže uspjehe.

Nakon veoma razotkrivajućeg dokumentarca „Demi Lovato: Ples sa đavolom“, u kojem priznaje neprijatne situacije iz svoje mračne prošlosti, voljena zvijezda se vraća u muzičku industriju sa novom pjesmom „Substance“, koju ćemo slušati na „repeat“ u narednom periodu.

Otvarajući novo poglavlje u svom životu, Demi Lovato je odlučila da kupi novu kuću u Los Anđelesu. Sa šest spavaćih soba i sedam kupatila na 850 kvadratnih metara, ova savremena kuća obezbjedila je prazno platno o kome je Lovato oduvijek sanjala. Još jedan bonus bila je pozorišna soba i naravno bazen u dvorištu.

„Volim boravak na otvorenom. Takođe mi se dopalo što ima sve što mi je potrebno – bilo je mnogo kuća koje su bile preljepe, ali nije bilo druge kuće koja bi mogla da ima glam sobu i prostor za moj studio. Takođe, atmosfera je bila veoma lijepa, i ja sam se zaljubila u nju čim sam je vidjela“, rekla je Lovato.

Udubljujući se u unutrašnjost kuće, vidimo da smjeli tonovi imaju vodeću ulogu u skoro svakoj prostoriji. Konkretno, crna i svjetle nijanse braon zauzimaju ogroman dio svih prostora, ali to ne znači da konačni rezultat izgleda tamno. Naprotiv, ove tamne nijanse daju enterijerima iznenađujući karakter i višedimenzionalni osjećaj koji očarava.

Osim tamnih boja, naravno, postoji mnogo detalja u neon bojama i metalnih dodataka koji rezultat čine još modernijim.

Vidimo da je eklektičan dizajn uhvaćen na najbolji mogući način očima Lovato, koja je sobe dizajnirala jednu po jednu sa tako elegantnom prefinjenošću da su zaista vrijedne divljenja. Kao što vidimo, tapete zauzimaju svoje mjesto gdje god da pogledate, obezbjeđujući još moderniji karakter i dimenziju od ugla do ugla. Pored toga, žuta sofa u dnevnoj sobi je jedna od zvjezda enterijera.

Veliku pažnju Demi je posvetila i uređenju eksterijera. Pored bazena, postoji mnogo ljepih mesta za opuštanje. Njena omiljena karakteristika u dvorištu je pozorišni ekran koji se spušta tako da može da gleda filmove napolju gdje god želi. „Možete ih gledati iz kreveta, iz hidromasažne kade ili u bazenu, i to je zaista kul“, dodaje ona.

Demi ima kućne ljubimce, Jorkije o kojima brine na najbolji mogući način. Oni sada takođe žive svoje najbolje živote u salonu za štence sa pet zvezdica. „Sve je potpuno ograđeno, tako da mogu da izađu tamo kad god žele i da se osećaju potpuno bezbjedno“, dodaje Demi.

Sada, poznata pevačica uživa u svakom danu u ovom ultraluksuznom ambijentu, koji je sačinjen od svih onih elemenata koji je navode da razmišlja optimistično, planira svoje naredne korake i opušta se sa svojim najmilijima.